در حسابداری کیترینگ و رستوران ها ، فست فود ها و فودکورت ها همانند سایر اصناف مسئله مهم بدست آوردن سود می باشد . بنابراین حسابداران صنف رستوران باید طی محاسبات خود عوامل موثر بر سود و زیان مجموعه از جمله خرید ، هزینه ها ، بهای تمام شده کالای طبخ شده ، درآمدها و… را در نظر بگیرند و محاسبات آن را به درستی انجام دهند .

 

در 

نرم افزار حسابداری رستوران سازه حساب تمام این موارد به راحتی قابل محاسبه می باشد . در این مقاله به چگونگی ورود اطلاعات جهت محاسبه بهای تمام شده غذاهای طبخ شده و مواد مصرفی و مقدار مصرف مواد اولیه می پردازیم

 

 

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: 

حسابداری کیترینگ و رستوران


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها